KX-TCA175
Click pe poza pentru marire

Panasonic KX-TCA175
Telefon DECT


Telefon DECT standard pentru afaceri.
Sistemul DECT cu celule multiple oferă mobilitate indiferent de cerinţele afacerii dumneavoastră. Indiferent dacă lucraţi într-un birou, o fabrică, un depozit, un supermarket sau în altă locaţie cu suprafaţă mare, sistemul DECT cu celule multiple de la Panasonic vă ţine în legătură constantă cu colegii sau clienţii chiar şi atunci când sunteţi în continuă mişcare în spaţiul de lucru.
Sistemul DECT cu celule multiple este o soluţie integrată ce oferă mobilitate wireless, conceput special pentru utilizarea cu o centrală telefonică Panasonic. Acest sistem oferă transfer automat între celule instalate - asigurându-vă o acoperire mare şi oferindu-vă mobilitate în comunicare chiar şi în spaţii de dimensiuni mari.
Flexibilitatea şi mobilitatea este esenţială într-un mediu de afaceri aglomerat. Acum, telefoanele cordless pot fi integrate cu sistemul de telefonie asigurând utilizatorilor toate beneficiile telefoanelor convenţionale chiar şi atunci când se miscă în aria de acoperire a celulelor. Designul elegant combinat cu greutatea redusă şi o serie de caracteristici, incluzănd tasta de navigare, iluminare de fond, speakerphone şi o gamă de melodii, fac comunicarea mai rapidă şi mai uşoară.