KX-NT343
Click pe poza pentru marire

Panasonic KX-NT343
Telefon proprietar IP


Telefon proprietar IP cu afişaj pe 3 linii iluminat, 24 taste programabile şi speakerphone full duplex.
Panasonic introduce noua serie de telefoane IP care sunt elegante, intuitive, uşor de utilizat şi care urmează filozofia de design universal, ceea ce le face extrem de atrăgătoare, uşor de utilizat de către toţi utilizatorii de telefoane de sistem. Seria de telefoane IP KX-NT300 vă conduce într-o nouă dimensiune în experienţa audio, productivitatea comunicaţiei şi relaţionarea cu clienţii. Această gamă avansată de telefoane vă permite accesul rapid la întreaga gamă de facilităţi şi aplicaţii oferite atât de sistemele existente Panasonic KX-TDA hibrid IP PBX, precum şi de sistemele avansate KX-TDE IP PBX.
Telefoanele IP oferă calitate superioară a vocii datorită speakerphonului şi funcţiei de anulare a ecoului. Design elegant, ultramodern, disponibile atât în variantă de culoare alb sau negru, telefoanele se integrează bine cu orice decor de birou. Echipat cu o serie întreagă de facilităţi, telefoanele IP KX-NT300 nu ar putea fi mai simplu de utilizat.
Telefoanele au ecrane mari alfanumerice, etichetarea automată electronică a tastelor, se integrează cu modul Bluetooth, au tastă pentru navigare uşoară, două porturi IP (la anumite modele) pentru a reduce aglomerarea de cabluri de pe birou, şi reglare dublă a înclinării (control separat pentru telefon şi afişaj LCD) pentru confort sporit în utilizare.