EB-925
Click pe poza pentru marire

Epson EB-925


Faceţi prezentările mai eficace
Funcţiile utile ale proiectorului EB-925 pot face prezentările mai eficace. Difuzorul puternic de 16 W integrat permite o auditie clară; de asemenea, proiectorul dispune de o mufă pentru microfon utilă. Prezentati obiecte 3D pe marele ecran prin conectarea camerei foto ELP-DC06 Epson. Puteţi, de asemenea, prezenta imagini publicului dvs. proiectând direct de pe o unitate USB, de pe camera foto sau de pe un disc portabil folosind funcţia de diafilme EasyMP.

Instalare simplă
Indiferent de configuraţia încăperii, instalarea proiectorului EB-925 este simplă. Chiar dacă proiectorul este poziţionat oblic faţă de ecran, puteţi alinia rapid imaginea folosind corecţia trapez automată pe verticală şi manuală pe orizontală iar zoomul optic de 1,6x adaugă si mai multă flexibilitate. Pentru utilizarea pe birou, piciorul extensibil al proiectorului permite înclinarea la un unghi de până la 16 grade.

Usor de utilizat și întretinut
Controlaţi şi monitorizaţi cu uşurinţă efectivul dvs. de proiectoare folosind funcţiile avansate de reţea EasyMP de la Epson. Transmiteţi imagine şi sunet în reţea folosind intrarea LAN. Economisiţi timp şi evitaţi problemele prin reglarea setărilor, cum ar fi timpii de pornire/oprire pentru proiector, dintr-un singur punct al reţelei dvs. Si eliminaţi necesitatea verificărilor fizice şi uşuraţi programul de lucru al personalului dvs. IT prin configurarea de alerte automate prin email privind temperatura şi starea lămpii.

Conectivitate extinsă
Proiectorul EB-925 dispune de o multitudine de opţiuni de conectivitate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs., inclusiv o intrare HDMI. Conectaţi-vă la reţeaua dvs. wireless şi faceţi prezentări instantaneu cu modulul wireless opţional şi cu tasta rapidă pentru conexiune wireless. Un singur cablu USB este tot ceea ce vă trebuie pentru a vă conecta laptopul la proiector datorită afişării USB 3 în 1.

Cost de exploatare scăzut
Ajutând la micşorarea bugetului dvs., proiectorul EB-925 prezintă un cost total de exploatare redus datorită duratei lungi de viaţă a lămpii de 6.000 de ore (în modul eco) şi filtrului îmbunătăţit pentru praf pentru un ciclu de întreţinere mai lung de până la 5.000 de ore.


Brosura: epson_eb-925.pdf