EB-824H
Click pe poza pentru marire

Epson EB-824H


Din orice sursă pe marele ecran: Proiectarea documentelor sursă sau imaginilor 3D direct de pe un calculator pe un ecran mare este acum simplă datorită conectivităţii extinse şi funcţiei de conectare prin cablu USB a noului Epson Visualiser.

Exploataţi reţeaua: Configurarea şi operarea proiectorului prin intermediul reţelei este acum o activitate simplă datorită programului software Epson EMP™. Printre beneficiile oferite de acesta se numără posibilitatea de a trimite e-mail-uri pentru a monitoriza starea lămpii plus funcţii de avertizare avansate a eventualelor probleme care pot interfera cu prezentarea dumneavoastră.

Calitate excelentă a sunetului: Prezentările nu doar că vor arăta mai bine, ci vor avea un sunet mai clar datorită intrării pentru microfon şi a boxelor puternice integrate - ideal pentru a păstra atenţia publicului într-o locaţie spaţioasă.

Eficient din punct de vedere a energiei şi costurilor: Această nouă serie de proiectoare are o durată de viaţă a lămpii extrem de lungă şi este uşor de întreţinut prin reducerea consumului de energie şi a costurilor totale. Consumul de energie este redus la minimum cu funcţiile rapide de oprire/pornire, ambalajul este 100% reciclabil şi, se dispune de până la 6.000 de ore de utilizare în modul Eco, lampa E-Torl oferă o vizibilitate clară în camere luminoase, totul concomitent cu economisirea banilor.

Proiectaţi de pe calculatorul dumneavoastră: Prin conectarea proiectorului la calculatorul dumneavoastră prin intermediul unui singur cablu USB, veţi putea combina funcţiile de afişaj şi Page Up/Down, înjumătăţind în acest fel numărul de cabluri necesare.


Brosura: epson_eb-8.pdf