EB-465i
Click pe poza pentru marire

Epson EB-465i


Proiecţie amplă, complet interactivă
Obţineţi o dimensiune a imaginii de până la 259 cm, complet interactivă până în colţuri. Cu ajutorul stiloului digital, puteți salva note sau adăugiri, lucru ce vă oferă un control total al suprafeţei de proiecţie. Faceţi adnotări fără a lăsa vreo umbră mulţumită designului cu proiecţie pe distanţă ultrascurtă, capabil să redea  o imagine proiectată de 175 cm de la o distanţă de numai 13 cm.

Interactiv pe birou
Montaţi proiectorul pe verticală, pentru a lucra cu documente sau fişiere multimedia chiar pe blatul mesei, conferind astfel un caracter mai captivant proiectelor în grup şi activităţilor din sala de curs.

Simplu de utilizat
Fiind întotdeauna simplu de utilizat, proiectorul se instalează şi se opreşte rapid datorită funcției „plug-and-play” USB şi funcţiilor de pornire rapidă şi oprire instantanee, ce ajută la evitarea irosirii timpului preţios al lecţiei.

Imagini de înaltă calitate
Indiferent pentru ce este utilizat proiectorul interactiv, tehnologia Epson 3LCD asigură imagini de înaltă calitate datorită luminozităţii pe culoare și pe alb la fel de ridicate, care asigură culori vii, naturale şi nuanţe intense de negru, chiar și în lumină diurnă.

 

Brosura: epson_eb-465i.pdf