NOD32 Antivirus System

 

NOD32 Antivirus System este soluţia de ultimă generaţie de la ESET LLC, lider global în soluţii antivirus, care vă oferă o protecţie de calitate rezultată din experienţa acumulată şi folosirea tehnologiei actuale.
NOD32 protejează toate căile de intrare a viruşilor în reţeaua companiei pe care o administraţi sau chiar la dumneavoastră acasă, pornind de la servere de email indiferent de platforma pe care rulează până la staţiile desktop sau mobile(laptop).
Tehnologia unica a sistemului antivirus NOD32 Antivirus System are ca rezultat o eficacitate a detectarii fara precedent si cea mai inalta rata de scanare. Metodele avansate de detectie implementate de software ofera protectie chiar si impotriva unui numar mare de virusi si viermi care n-au fost inca creati.

FACILITATI TEHNICE

Fiecare versiune a NOD32 are incorporat acelasi motor de scanare performant care il face un lider in lumea solutiilor antivirus.
NOD32 reprezinta un etalon pentru toate celelalte produse antivirus ridicand standardele dupa cum urmeaza:
im1

 

 

 

 

im2

 

im3

 

 

Pentru a va putea asigura protectie completa impotriva tuturor categoriilor de virusi, NOD32 Antivirus a fost conceput cu mai multe module.
Astfel modulul AMON (scanner rezident) va protejeaza in timp real, monitorizand totate fisierele care sunt create, modificate, inchise, deschise, indiferent daca aceste lucruri de petrec pe HDD, CD, FDD, memory stick sau retea.
Modulul IMON (Internet MONitor), este modulul NOD32 care lucreaza la nivel Winsock si scaneaza traficul internet (POP3 si HTTP), protejandu-va astfel impotriva virusilor pe care ii primiti pe E-mail si a celor pe care ii puteti primi in timp ce navigati pe Internet. Aproape ca nu este nevoie ca acest modul sa fie setat, lucru care vine in sprijinul utilizatorilor non-technici.
Modulul DMON (Document MONitor), scanner pentru documentele MS Office.
NOD32 pentru Microsoft Windows ( scanner la cerere) ofera protectie la cerere pentru computere indiferent de versiunea sistemului de operare Microsoft Windows 95/98/ME sau Microsoft Windows NT/2000/XP/2003.

Aceste module nu sunt toate permanent rezidente in memorie pentru a nu va ingreuna functionarea PC-ului, iar in clipa in care Dvs. lansati o aplicatie, NOD32 da prioritate acesteia. Astfel veti putea folosi PC-ul chiar si in timp ce NOD32 face scanarea HDD-ului Dvs.

Pentru Microsoft există 2 variante: Standard şi Administrator. Versiunea Administrator conţine funcţii adiţionale, menite să fie folosite pentru medii LAN/ WAN deoarece suportă crearea de copii a fişierelor de update denumite "mirror". Pentru versiunea Administrator este necesară achizitionarea unei licenţe Enterprise Edition (EE).

Pentru toate sistemele care sunt pe platforma Microsoft, există posibilitatea administrării remote a soluţiei antivirus cu ajutorul NOD32 Remote Administrator.

 

 

 

NOD32 Remote Administrator

Ofera administratorului posibilitatea de a instala antivirusul NOD32 si usurarea administrarii in cadrul retelelor mari.

im4
FACILITATI SI BENEFICII: